Metal Princess

Min blogg handlar om mig, mitt liv, mina tankar & funderingar kring allt...

Barndomen - Del 2

Publicerad 2017-09-18 02:50:00 i Barndomen

I skolan hade jag svårigheter med koncentrationen och min impulsivitet. Man märkte direkt att det var något "fel" på mig och jag fick då en remiss till en utredning på en BUP-klinik där jag fick DAMP-diagnos med autisktiska drag.
 
När jag började förskolan fick jag stora kontaktsvårigheter med andra barn och jag var också i stort behov av en tillrättalagd skolsituation med tydlig struktur och extra vuxenstöd på träning för social interaktion. 
 
Som liten stammade jag väldigt mycket, vilket vissa retade mig för. Jag lärde mig tidigt att det är bättre att vara tyst än att försöka prata, stamma och bli retad. Det resulterade i många år av rädsla och isolering.

Bloggen är tillfälligt under konstruktion...

Publicerad 2017-09-15 22:10:59 i Allmänt

Anledningen till varför jag inte alls har varit så aktiv och bloggat härinne har varit på grund av privata anledningar. Men tanken är att jag ska komma igång med bloggen igen, inom snar framtid. Fram till dess är bloggen är tillfälligt under konstruktion... 
 
Hoppas att ni har överseende med det!

Om

Min profilbild

Sammy

Jag är en hårdrocksälskande tjej på 27 år som bloggar om mig själv och vad som händer i mitt spännande liv. Musiken är även en stor del av mitt liv och jag spelar trummor, gitarr, fiol och sjunger! Jag skriver också egna låttexter. I den här bloggen får du följa allt som sker i min värld!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela